No Songs found

Home Forums Musictube Forums Troubleshooting No Songs found

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #93910 Reply
    matthew
    Guest

    No songs found almost all the time, the search is cracked.

    I used ubuntu latest version, dont know if the update not compatible with musictube. Plz fix it

    #93911 Reply
    Ludwig Fiolka
    Guest

    Same here, using MusicTube 1.5 on Windows 64-bits (Tested under Windows 7 & Windows 10).

    When searching for a song, the status bar reports “Namespace prefix ‘opensearch’ not declared” and no result is displayed.

    #93913 Reply
    Pat Reynolds
    Guest

    The search does not work. I am using the new Yoesmite 10.10.5 (14F27)

    #93914 Reply
    David Lancaster
    Guest

    I have experienced the same thing. everything was working fine and then “your search had no results”. I had am update from DWhelper that inferred it had to be changed to suit YouTube;s new APIs. Perhaps musictube needs a similar update.

    #93919 Reply
    Joe
    Guest

    I just upgraded to Musictube 1.5. Now all searches return “your search had no results.”

    #93921 Reply
    matthew
    Guest

    Still no any response? When will it be fixed? Im using Ubuntu 14.04.
    Did I just pay for sth meaningless?

    #93923 Reply
    Paul
    Guest

    Same issue here using OS Yosemite 10-10-4: it worked well since August 18th, then suddenly it appears the following error message: Namespace prefix ‘opensearch’ not declared”

    Hope it will be fixed soon
    Paul

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Reply To: No Songs found
Your information: